Kompatibilní verze
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Limetten-Sesam-Vinaigrette
- 6 Stängel Koriander
- 2 rote Zwiebeln, halbiert
- 50 g Limettensaft, frisch gepresst
- 10 g brauner Zucker
- 30 g Sojasauce
- 60 g Olivenöl
- 60 g Sesamöl, geröstet
- 1 Peperoni, rot, in dünnen Scheiben (auf Wunsch entkernt)
Thunfisch-Sashimi
- 50 g Panko, selbst gemacht im Thermomix® (siehe Tipp)
- 40 g Sesam, hell und schwarz gemischt
- neutrales Öl zum Braten
- 600 g Thunfisch, frisch, in 4 länglichen Quadern (3,5 x 3,5 x 20 cm)
- 4 TL Sesamöl, geröstet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3267 kJ / 780 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 64 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Thunfisch-Avocado-Bowl
40min
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2h
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6u. 20min
Vitello Tonnato
48 Std.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Peruanisches Ceviche
1h 15min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Rindfleisch-Tatar
30min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min