
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Empanada Teig
- 100 g Wasser
- 175 g Butter in Stücken
- ½ TL Salz
- 350 g Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver
- 1 Ei (Größe M)
Füllung und Fertigstellung
- 60 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 240 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut in Stücken (3 cm)
- 1 roter Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 8 grüne Oliven, entkernt
- 30 g Olivenöl
- 1 EL Tomatenmark
- 1 ½ TL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Milch zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 230 kcal / 961 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Empanadas "Mexican"
1h 50min
Pitabrote
1h 25min
Empanadas
50min
Hähnchentarte
3h 20min
Empanadas mit Huhn
1h 45min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Täschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1h 35min
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2h 15min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1h
Empanada Gigante
1h 15min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Gefüllte Tortillafladen mit Hähnchen, Tomate und Koriander
1h