Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 250 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di gamberi crudi sgusciati e puliti
- 30 g di capesante
- 200 g di seppie, pulite e a striscioline
- 1 cucchiaino di vino di riso
- 175 g di cipolle in quarti
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di tofu salato a cubetti
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- foglie di coriandolo fresche, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce alla napoletana
1 godz. 10 min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30 min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1 Std.
Melanzane ripiene di quinoa
1h 35min
Curry di zucca e pollo
1 Std.
Cozze e vongole in crema di porri
1 Std.
Tuberi stufati e cereali a Cottura Lenta
Žádné hodnocení
Quinoa germogliata con verdure raw
51h 25min
Zuppa Thenthuk
1 Std.
Zuppa di pollo asiatica
50 min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1h 20 min
Brodetto ricco con crostoni
1 Std.