Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 finocchi, puliti e a fette sottili
- 4 filetti di scorfano
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 - 2 patate viola, pelate e a fettine sottili (spessore 1-2 mm)
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 12.9 g
- Tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Ombrina al cartoccio con patate
45 Min
Coda di rospo con verdure
40min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min