
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 rametti di timo fresco le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 finocchi puliti e a fette sottili
- 4 filetti di scorfano
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 - 2 patate viola pelate e a fettine sottili (spessore 1-2 mm)
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 253 kcal / 1058 kJ
- Protein
- 30.7 g
- Tuk
- 8.7 g
- Sacharidy
- 12.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 Min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 Min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 Min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 Min
Trota estiva
50 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Tagine di rana pescatrice
1 Std. 5 Min
Filetti di rombo in salsa di noci
2 Std. 30 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 Min