Martin sec al Barolo

Martin sec al Barolo

4.0 1 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 4hod. 30min
6 porzioni

Suroviny

Cottura delle pere
  • pere Martin Sec
    6
  • di vino rosso Barolo
    250 g
  • di zucchero
    150 g
  • stecca di cannella
    1
Mousse alla cannella
  • di zucchero
    120 g
  • tuorli
    4
  • di cannella in polvere
    10 g
  • di latte intero
    200 g
  • fogli di gelatina ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
    2
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    200 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 415 kcal / 1736 kJ
Protein 4.3 g
Tuk 16.9 g
Sacharidy 61.5 g
Vláknina 3.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...