Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Involtini di vitello
- 480 g di fettine di vitello battute (taglio sottofesa)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di Parmigiano Reggiano, in 6 pezzi rettangolari
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
Precottura della carne
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 80 g di carne di manzo a pezzi (circa 3-4 cm, taglio scamone)
- 80 g di lonza di maiale a pezzi (circa 3-4 cm)
- 80 g di carne d'agnello a pezzi (circa 3-4 cm, taglio di spalla)
- 100 g di vino bianco
Ragù
- 200 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 4 foglie di basilico fresco, lavate
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1531 kJ / 366 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Ditalini polpo e cozze
1 Std. 10 Min
Vitello alla pizzaiola
35 Min
Salsiccia e cardoncelli
55 Min
Mille infranti in brodo
9h 50min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Riso patate e cozze
1 Std.
Sagne chine
1 Std. 40 Min
Spaghetti al ragù di anguille
50 Min
Pappardelle al sugo di agnello
55 Min
Ragù con polpettine di pane
1 Std. 25 Min
Involtini di cotica al sugo
1 Std. 10 Min