Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco (volitelně)
- 200 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 800 g di cozze pulite
- 750 g di acqua
- 350 g di riso Carnaroli
- 500 g di patate, pelate e a fettine sottili (0.5 cm)
- 200 g di zucchine a rondelle (0.5 cm)
- 1 cipolla a striscioline
- pepe bianco macinato, a piacere
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2636 kJ / 630 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 35.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Penne con le cozze
1sa
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5min
Spaghetti al ragù di anguille
50min
Ditalini polpo e cozze
1sa 10 dk
Polpo in rosso
35 Min
Fusilli alle cozze piccanti
55 Min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20min
Riso con polpo
1sa 10 dk
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2 Std. 30 Min
Riso ai frutti di mare
1 Std. 40 Min
Cocktail ai cachi
10min