Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco (volitelně)
- 200 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 800 g di cozze pulite
- 750 g di acqua
- 350 g di riso Carnaroli
- 500 g di patate, pelate e a fettine sottili (0.5 cm)
- 200 g di zucchine a rondelle (0.5 cm)
- 1 cipolla a striscioline
- pepe bianco macinato, a piacere
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2636 kJ / 630 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 35.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Tiella barese
1h
Corona di riso capesante e verdure
50min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35min
Spaghetti cozze e limone
55min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h
Ragù alla barese
4 Std.
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min