Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 carapace de homard (900 g env.)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 70 g de cognac
- 120 g de vin blanc sec
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 850 g de fumet de poisson
- 1 c. à soupe rase de paprika
- 1 gousse de vanille fendue
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 2 pincées de piment en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 25 g de fécule de maïs (Maïzena) délayée dans 2 c. à soupe d’eau froide
- 120 g de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1082 kJ / 260 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Piquillos à la morue
1 Std. 30 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Fumet de poisson
45 Min
Ravioles de homard sauce Newburg
1h 40 min
Beurre de coriandre
12h 30min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5 min
Sabayon au vouvray
15 Min
Velouté de moules au safran
40 Min
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2 Std.
Saumon gravlax
60sa 30 dk
Bisque de crevettes
30 Min