Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 carapace de homard (900 g env.)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 70 g de cognac
- 120 g de vin blanc sec
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 850 g de fumet de poisson
- 1 c. à soupe rase de paprika
- 1 gousse de vanille fendue
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 2 pincées de piment en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 25 g de fécule de maïs (Maïzena) délayée dans 2 c. à soupe d’eau froide
- 120 g de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1082 kJ / 260 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Saumon gravlax
60h 30min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20 min
Sauce béarnaise
20min
Pressé de raie
14h
Beurre d'anchois
1 godz. 10 min
Banh Cuon
40min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1 godz. 30 min
Raviolis de crevettes
50min
Saumon gravlax à la betterave
24h
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40min
Bisque de crevettes
30min
Sauce rouille
10 min