Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 2 gousses d'ail
- 15 g de gingembre frais, épluché
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- 30 g de beurre
- 2 pincées de sucre
- 350 g de carottes fines, coupées en petits tronçons (3 cm)
- 150 g de mininavets, coupés en deux
- 100 g de poireau, émincé
- 2 - 3 doses de safran en filaments
- 2 brins de thym frais, émiettés
- 150 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat
- du sel
- du poivre moulu
- 650 g de fumet de poisson en poudre, préalablement délayé dans l'eau
- 2 oranges bio
- 4 queues de langouste (petites. 600 g au total env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1082 kJ / 260 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9ωρ. 15 λεπτ.
Tajine de poulet au citron confit
3 Std.
Entrée : huîtres en écume de lard
55 Min
Pressé de raie
14 Std.
Lotte à la provençale
50 min
Chop suey aux gambas
1h
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1 Std. 5 Min
Salade de rouget
1 Std. 30 Min
Filets de rouget sauce safranée
45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min