Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon
- 30 g de beurre
- 2 pincées de sucre
- 400 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 700 g d'endives émincées
- 500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 noix de saint-jacques
- brins de persil frais, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1700 kJ / 406 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Velouté de céleri au stilton
35min
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté de champignons
20min
Crème de chou-fleur
30min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 Std. 35 Min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté de tomate
30min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Crème de chou-fleur
40min
Velouté d'endive
35min
Potage au poireau
30min