Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 bottes de cresson frais, équeutées et réserver quelques feuilles pour la finition
- 195 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes
- 2 gousses d'ail
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
150
g de fromage de brousse de brebis
nebo 150 g de brocciu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 419.8 kJ / 100 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35min
Soupe aux champignons des bois
45 dk
Soupe de panais et cresson
40min
Soupe à la tomate, tuiles de fromage
1h
Velouté de cresson à l'orange
35min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 dk
Velouté de courgette et roquette
35min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 dk
Velouté de cresson à l'ail
1h
Soupe de cresson aux œufs mollets
25min