Velouté de cresson à la brousse

Velouté de cresson à la brousse

3.5 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 portions

Suroviny

  • 3 - 4 bottes de cresson frais équeutées et réserver quelques feuilles pour la finition
  • 195 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 1000 g d'eau
  • 2 cubes de bouillon de légumes
  • 2 gousses d'ail
  • ½ c. à café de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de fromage de brousse de brebis
    150 g de brocciu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 6.8 g
Kalorie 419.8 kJ / 100 kcal
Tuk 3.2 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 9.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...