Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g Rote Bete, gegart, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL frische Thymianblättchen
- 100 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10min
Dicke Bohnen-Minz-Dip
50min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1 Std.
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20min
Sherry-Vinaigrette mit Erdbeer-Salat
25min
Feigen-Charlotte
3h 40 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Lila Blumenkohlsalat mit Zitronendressing
35min
Pfifferlings-Stullen
35min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Möhren-Apfel-Rohkost auf Chicorée
15min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min