
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g Rote Bete, gegart in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1850 g Wasser
-
30
g Zitronensaft
nebo 1 TL Zitronensäure -
4
Seehecht-Medaillons 3 cm dick (à ca. 100 g)
nebo 4 Seeteufelfilets, ohne Haut und Gräten 3 cm dick (à ca. 100 g) - ¼ TL Pfeffer
- 1 EL frische Thymianblättchen
- 100 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 397 kcal / 1664.5 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Grüne Bohnen anbraten
25min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1hod.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1hod.
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1hod.
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1hod.
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1hod. 10min
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1hod.
Kalbskoteletts Sous-vide
1hod. 10min
Lammkeule mit Reis und Bohnen
10hod.
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50min
Brokkoli mit gehobelten Mandeln
15min