Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat

Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat

4.3 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
2 Portionen

Suroviny

  • Rote Bete, gegart in dünnen Scheiben (2 mm)
    200 - 250 g
  • Orangensaft
    40 g
  • Apfelessig
    10 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Wasser
    1850 g
  • Zitronensaft
    30 g
    1 TL Zitronensäure
  • Seehecht-Medaillons 3 cm dick (à ca. 100 g)
    4
    4 Seeteufelfilets, ohne Haut und Gräten, 3 cm dick (à ca. 100 g)
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • frische Thymianblättchen
    1 EL
  • Rucola
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 38 g
Kalorie 1664.5 kJ / 397 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 3.8 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...