Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g Rote Bete, gegart, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL frische Thymianblättchen
- 100 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Klare Steinpilzsuppe
30min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Erbsensuppe mit Tintenfischringen und Tomaten
50min
Kartoffelsalat mit Spargel und Räucherlachs
1h
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1h
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1h
Lammkeule mit Reis und Bohnen
10 Std.
Spargel-Antipasti
40min
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1h 10min
Birnen, Bohnen und Speck
45min