Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Shiitakepilze, getrocknet
- 1000 g Wasser und mehr zum Einweichen
- 3 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 150 g Schweinebauch, ohne Schwarte, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 100 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 20 g Chilipaste, koreanisch (siehe Tipp)
- 100 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Zucchini, in Scheiben (5 mm)
- 150 g Tofu, fest, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Mini-Muscheln, TK (siehe Tipp)
- 2 rote Chilischoten, frisch, in Ringen (5 mm)
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1373 kJ / 328 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Asiatische-Sellerie-Hühnersuppe
1h
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1hod. 30min
Chinesische Gemüsenudeln
40 Min
Klare Steinpilzsuppe
30 Min
Gemüseteller mit scharfer Sauce (麻辣香锅)
50 Min
Hähnchen mit Maronen und Eierpudding (板栗烧鸡和布丁)
1 Std. 10 Min
Scharfe Garnelensuppe
35 min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 Min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 min
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50 Min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1hod. 30min
Pekingsuppe
45 Min