Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 200 g di farina
- 150 g di vino bianco secco
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di porro a rondelle
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 500 g di patate pelate e a fettine sottilissime (possibilmente con la mandolina)
- 150 g di ananas fresco pulito e a pezzi (1-2 cm)
- 1 uovo
- 50 g di latte intero
- 100 - 150 g di formaggio di capra fresco morbido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1754 kJ / 419 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 58.1 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2 godz. 20 min
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 godz. 10 min
Quiche salata ai carciofi
1 godz. 20 min
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35 min.
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45 min
Torta di spinaci greca
1 godz. 20 min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 godz. 20 min
Quiche di patate e cipolle
55 min
Torta salata di bietole
1h
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 godz. 20 min