Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 100 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 250 g Wasser, kalt
- 10 g frische Hefe
- 520 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
-
20
g Schmalz
nebo 20 g Öl - 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- 250 g Natronlauge (siehe Tipp)
- grobes Salz zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Krokant
1 godz. 30 min
Rindfleischwürfel anbraten (medium)
15 Min
Nudeltaschen mit Linsenfüllung
4 Std. 45 Min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Herzhafte Mini-Schweinchen
2 godz. 30 min
Laugenbrezeln
1 godz. 15 min
Varoma-Pizza
1 godz.
Wurzelbrote, gefüllt
23 Std.
All-in-one-Brot
1 godz. 40 min
Selbstgemachter Halloumi
3ωρ. 15 λεπτ.
Laugenecken
3 Std.
Baguettes Rustica
15 Std.