Zařízení & příslušenství
Brot Venezia
Příprava 30min.
Celkový 17hod. 10min.
25 Scheiben
Suroviny
Weizensauerteig
-
Wasser150 g
-
Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)15 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700150 g
Hauptteig
-
Wasser kalt175 g
-
Hartweizengrieß fein, (siehe Tipp) und etwas mehr zum Bearbeiten300 g
-
frische Hefe5 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten4 EL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Sodík
190 mg
Protein
3 g
Kalorie
349 kJ /
83 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Baguettes parisiennes
15hod. 30min.
Bauernbrot
16hod. 15min.
Apfel-Weizensauerteig
48hod. 20min.
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20hod. 10min.
Ciabatta
17hod.
Buttermilchbrot
18hod.
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16hod. 40min.
Baguettes Rustica
15hod.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14hod. 30min.
Oberländer
14hod. 30min.
Weißbrot
15hod.
Kartoffel-Walnuss-Brot
15hod. 40min.