Brot Venezia

Brot Venezia

4.2 172 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 17hod. 10min.
25 Scheiben

Suroviny

Weizensauerteig
  • Wasser
    150 g
  • Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
    15 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    150 g
Hauptteig
  • Wasser kalt
    175 g
  • Hartweizengrieß fein, (siehe Tipp) und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • frische Hefe
    5 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    4 EL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Sodík 190 mg
Protein 3 g
Kalorie 349 kJ / 83 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...