Brot Venezia
TM6 TM5

Brot Venezia

4.2 (160 hodnocení)

Suroviny

Weizensauerteig

  • 150 g Wasser
  • 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
  • 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700

Hauptteig

  • 175 g Wasser, kalt
  • 300 g Hartweizengrieß, fein, (siehe Tipp) und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 5 g frische Hefe
  • 2 TL Salz (10-12 g)
  • 4 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten

Nutriční hodnoty
na 1 Scheibe
Kalorie
349 kJ / 83 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
13 g
Tuk
3 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
190 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty