Joghurtbrot

Joghurtbrot

4.3 64 hodnocení
Příprava 50min.
Celkový 14hod. 50min.
1 Stück

Suroviny

  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
    200 g
  • Joghurt, 3,5% Fett kalt
    200 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
    500 g
  • Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
    2 TL
  • frische Hefe
    5 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Öl zum Einfetten
  • Kakaopulver (volitelně)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 62 g
Kalorie 8086 kJ / 1931 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 17.9 g
Sacharidy 375 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...