Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett, kalt
- 500 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
- 5 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Kakaopulver (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 8086 kJ / 1931 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 375 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 17.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buttermilchbrot
18 Std.
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Wachauer Laberl
15h 20min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Weißbrot
15 godz.
Kaisersemmeln
15 godz. 45 min
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Brot Venezia
17h 10min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16 godz. 40 min
Lesachtaler Hausbrot
30 Std. 30 Min