Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett, kalt
- 500 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
- 5 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Kakaopulver (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 8086 kJ / 1931 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 375 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 17.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kommissbrot
15h 30min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Weißbrot
15h
Zwirbel-Graubrot
16h
Schweizer Rustico
25h 20min
Oberländer
14 godz. 30 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Bauernbrot
16h 15min
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Buttermilchbrot
18h