Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ½ TL Zucker
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- 120 g Mehl
- 150 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 5 Prisen Pfeffer
- 125 g Mozzarella, abgetropft und zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2487 kJ / 594 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Auberginen-Pasta
30 min
Quiche Lorraine
50min
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min
Frühkartoffel-Frittata mit Kabanossi und Bohnen
55min
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1 godz. 35 min
Schweizer Alpenmagronen
1h 30min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Gnocchi di patate
1h 30min
Melanzane alla Parmigiana
1h 10min
Spinat-Cannelloni
1 Std. 20 Min
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Gnocchi alla romana
1h