
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan in Stücken
- 2 Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Oregano abgezupft
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ½ TL Zucker
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- 120 g Mehl
- 150 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 500 g Blattspinat, TK aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 5 Prisen Pfeffer
- 125 g Mozzarella abgetropft und zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 594 kcal / 2487 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 33 g
Alternativní recepty
Aubergine-Parmaggiana
1hod. 10min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1hod. 25min
Auberginen-Pasta
30min
Gnocchi alla romana
1hod.
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1hod. 50min
Culurgiones - Sardische Ravioli
2hod.
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50min
Bulgur-Auflauf
1hod. 20min
Spinat-Cannelloni
1hod. 20min
Ratatouille-Lasagne
1hod. 30min
Melanzane alla Parmigiana
1hod. 10min