Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Oregano, abgezupft
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ½ TL Zucker
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- 120 g Mehl
- 150 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 500 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 5 Prisen Pfeffer
- 125 g Mozzarella, abgetropft und zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2487 kJ / 594 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Ratatouille-Lasagne
1h 30min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Gefülltes Fladenbrot mit Hummus
30min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1h
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1h 10min
Frühlingstarte
1u. 40min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1h 25min
Paprika-Ricotta-Quiche
2j
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1h 35min
Pilz-Cannelloni
1h 35min
Auberginen-Pasta
30min
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min