Zařízení & příslušenství
Crespelle
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 30min.
4 Portionen
Suroviny
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehen2
-
Oregano abgezupft3 Stängel
-
Olivenöl und etwas mehr zum Braten40 g
-
Zucker½ TL
-
Tomatenmark10 g
-
Pizzatomaten (400 g)1 Dose
-
Salz1 TL
-
Chiliflocken½ TL
-
Mehl120 g
-
Milch150 g
-
Eier (Kl. M)3
-
Blattspinat, TK aufgetaut und gut ausgedrückt500 g
-
Ricotta (z.B. von Galbani)250 g
-
Pfeffer5 Prisen
-
Mozzarella abgetropft und zerzupft125 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
29 g
Kalorie
2487 kJ /
594 kcal
Tuk
36 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2018
73 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Quiche Lorraine
50min.
Aubergine-Parmaggiana
1hod. 10min.
Frühlingstarte
1hod. 40min.
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1hod.
Basilikum-Nocken-Auflauf
1hod.
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Varoma
1hod. 25min.
Schweizer Alpenmagronen
1hod. 30min.
Paprika-Ricotta-Quiche
2hod.
Auberginen-Pasta
30min.
Spinat-Cannelloni
1hod. 20min.
Ratatouille-Lasagne
1hod. 30min.
Melanzane alla Parmigiana
1hod. 10min.