Flammkuchen mit Süßkartoffel und Chorizo

Flammkuchen mit Süßkartoffel und Chorizo

4.6 86 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
4 Stück

Suroviny

  • Wasser
    500 g
  • Süßkartoffeln davon 200 g in Stücken (1-2 cm) und 200 g dünn gehobelt oder in dünnen Scheiben (1 mm), siehe Tipp
    400 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Buttermilch
    100 g
  • Hefe
    15 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Ajvar
    20 g
  • Honig flüssig
    10 g
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Chorizo in dünnen Scheiben (1 mm)
    160 g
  • grüne Paprika (ca. 160 g), in Streifen (1 x 5 mm)
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 1698 mg
Protein 27 g
Kalorie 3414 kJ / 816 kcal
Tuk 40 g
Vláknina 6.6 g
Nasycený tuk 20 g
Sacharidy 87 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...