
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 400 g Süßkartoffeln davon 200 g in Stücken (1-2 cm) und 200 g dünn gehobelt oder in dünnen Scheiben (1 mm), siehe Tipp
- 50 g Butter in Stücken
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Buttermilch
- 15 g Hefe
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Parmesan in Stücken
- 200 g Crème fraîche
- 20 g Ajvar
- 10 g Honig flüssig
- ½ TL Pfeffer
- 160 g Chorizo in dünnen Scheiben (1 mm)
- 1 grüne Paprika (ca. 160 g), in Streifen (1 x 5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 816 kcal / 3414 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 40 g
- Sacharidy
- 87 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Sodík
- 1698 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterrane Tomaten-Galette
1hod. 15min
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1hod. 30min
Bunte Paradeiser-Quiche
1hod. 30min
Süßkartoffelquiche mit karamellisierten Zwiebeln
2hod. 20min
Quiche mit Ofenpaprika
2hod.
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2hod.
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1hod. 45min
Süßkartoffel-Quiche
1hod. 45min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2hod.
Gemüsetarte mit Feigentopping
1hod. 30min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1hod.
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1hod. 40min