Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 400 g Süßkartoffeln, davon 200 g in Stücken (1-2 cm) und 200 g dünn gehobelt oder in dünnen Scheiben (1 mm), siehe Tipp
- 50 g Butter, in Stücken
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Buttermilch
- 15 g Hefe
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Crème fraîche
- 20 g Ajvar
- 10 g Honig, flüssig
- ½ TL Pfeffer
- 160 g Chorizo, in dünnen Scheiben (1 mm)
- 1 grüne Paprika (ca. 160 g), in Streifen (1 x 5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3414 kJ / 816 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1698 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Bunte Paradeiser-Quiche
1 godz. 30 min
Kürbis-Pizza
1 Std.
Süßkartoffel-Kumpir
1 godz. 30 min
Camembert-Galettes
1h 40min
Hähnchen-Süßkartoffel-Galette
2h
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20min
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2h
Kartoffel-Zucchini-Tarte
1h 10 min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 godz. 30 min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 Std.
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1h 40min