Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Mandeln
- 60 g Schalotten, halbiert
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Zitrone, Bio, ½ TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 40 g Weißweinessig
- 80 g Olivenöl
- 1025 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 130 g Möhren, lila, in Scheiben (3 mm)
- 150 g Pastinaken, in Scheiben (3 mm)
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Sahne
- 5 Eier (Kl. M)
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 2 Prisen Muskat, frisch gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1656 kJ / 396 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1 Std.
Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout
1 Std. 20 Min
Paprika-Omelette Jägerart
45 min
Gelbe Zucchini-Nudeln mit Petersilien-Salsa
35 min
Garnelen-Bohnen-Frittata
45 min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1 Std. 20 Min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35 min
Falsche Gnocchi
1 Std.
Kürbis-Möhren-Gratin
50 Min
Low Carb Pizza mit Zucchini und Pilzen
2 Std.
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 Min