Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 60 g Wasser
- 5 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 60 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Poolish
- 60 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 60 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 270 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 470 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheiben
- Kalorie
- 436 kJ / 106 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguettes parisiennes
15h 30min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Ciabatta
17 Std.
Joghurtbrot
14 godz. 50 min
Dinkel-Wolke
16h 30min
Oberländer
14h 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Brot Venezia
17h 10min
Buttermilchbrot
18 godz.