
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 60 g Wasser
- 5 g Anstellgut (Weizensauerteig)
- 60 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Poolish
- 60 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe erbsengroß (1 g)
- 60 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 270 g Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Stückchen frische Hefe erbsengroß (1 g)
- 470 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheiben
- Kalorie
- 106 kcal / 436 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Toastbrot
16hod.
Bauernbrot
16hod. 15min
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min
Apfel-Weizensauerteig
48hod. 20min
Ciabatta
17hod.
Joghurtbrot
14hod. 50min
Brot Venezia
17hod. 10min
Schweizer Rustico
25hod. 20min
Oberländer
14hod. 30min
Kommissbrot
15hod. 30min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Kaisersemmeln
15hod. 45min