
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 150 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 260 g Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 5 g frische Hefe (siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Olivenöl zum Einfetten
- Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 935 kcal / 3708 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 183 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bauernbrot
16hod. 15min
Apfel-Weizensauerteig
48hod. 20min
Brot Venezia
17hod. 10min
Wurzelbrote, gefüllt
23hod.
Baguettes Rustica
15hod.
Speck-Käse-Stangerl
14hod. 45min
Roggen-Schmalz-Brot
16hod. 10min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14hod. 30min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15hod. 40min
Weißbrot
15hod.
Baguettes
15hod.