
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe erbsengroß (1 g)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 140 g Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 275 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Einfetten
- 10 g frische Hefe
- 40 g Butter kalt, in Stücken
- 30 g brauner Zucker
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 118 kcal / 493 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Brötchen
1 Std. 40 Min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Sauerteigpulver
24 Std. 10 Min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Erdäpfelpolster
14 Std. 40 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Milchbrötchen
4 Std.
Weißbrot
15 Std.
Sandwichtoast
18 Std.
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min