Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 140 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 275 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Einfetten
- 10 g frische Hefe
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 30 g brauner Zucker
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Buttermilchbrot
18 godz.
Milchbrötchen
4h
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Bauernbrot
16h 15min
Dinkelsemmerl
14 godz. 30 min
Weißbrot
15 godz.
Sauerteigpulver
24 Std. 10 Min
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Sandwichtoast
18 godz.