Baguettes parisiennes

Baguettes parisiennes

4.4 72 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 15hod. 30min.
4 Stück

Suroviny

Weizensauerteig
  • Wasser
    100 g
  • Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
    10 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    100 g
Hauptteig
  • Wasser kalt
    220 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
    360 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    40 g
  • frische Hefe
    5 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Öl zum Einfetten

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 14 g
Kalorie 1846 kJ / 457 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 91 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...