Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 220 g Wasser, kalt
- 360 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 40 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
- 5 g frische Hefe
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1846 kJ / 457 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buttermilchbrot
18h
Ciabatta
17 Std.
Baguettes
15 godz.
Schweizer Rustico
25 Std. 20 Min
Wachauer Laberl
15h 20min
Bauernbrot
16小时 15 分钟
Oberländer
14 Std. 30 Min
Baguettes Rustica
15 godz.
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Apfel-Weizensauerteig
48h 20min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20h 10 min
Brot Venezia
17h 10min