Baguettes parisiennes
TM6 TM5

Baguettes parisiennes

4.4 (64 hodnocení)

Suroviny

Weizensauerteig

  • 100 g Wasser
  • 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
  • 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700

Hauptteig

  • 220 g Wasser, kalt
  • 360 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 40 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
  • 5 g frische Hefe
  • 2 TL Salz (10-12 g)
  • Öl zum Einfetten

Nutriční hodnoty
na 1 Stück
Kalorie
1846 kJ / 457 kcal
Protein
14 g
Sacharidy
91 g
Tuk
2 g
Vláknina
5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty