
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
- 280 g Basmati-Reis
- 1 TL Salz
- 280 g Prinzessbohnen
- 1 TL Öl zum Einfetten
- 4 Stück frisches Lachsfilet ohne Haut ca. 1,5 cm dick (à 125 g)
- 8 TL Tikka-Paste (z.B. von Patak´s)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 580 kcal / 2427 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 60 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronen-Curry-Hähnchen zu Reis
1hod.
Seelachs mit Kartoffeln, Kaiserschoten und Orangen-Frischkäse-Sauce
1hod.
Regenbogen-Bandnudeln
8hod.
Hähnchen-Papaya-Curry
35min
Kerala Fisch Curry
30min
Fischcurry
55min
Lachs mit Zucchinireis
45min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50min
Gedämpfte Lachspäckchen
55min
Fenchel-Lachs mit Wildreis und Dillsauce
45min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
35min
Lachs und Basmati-Reis mit Dillsauce
40min