Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
- 280 g Basmati-Reis
- 1 TL Salz
- 280 g Prinzessbohnen
- 1 TL Öl zum Einfetten
- 4 Stück frisches Lachsfilet ohne Haut, ca. 1,5 cm dick (à 125 g)
- 8 TL Tikka-Paste (z.B. von Patak´s)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2427 kJ / 580 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackbällchen mit Tomatensauce
30 min
Hähnchen-Tomaten-Ragout mit Gin
1h
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35 min
Seelachs mit Kartoffeln, Kaiserschoten und Orangen-Frischkäse-Sauce
1h
Hähnchenbrust Genovese
35 min
Zitronen-Lachs-Pasta
1h
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40 min
Linsen und Reis mit frittierten Zwiebeln (Mujadarrah)
1h 5 min
Lachsfilets in Sherrysauce
35 min
Safran-Hühnchen-Penne
35 min
Pulled Tandoori Chicken
30 min
Lachs mit Blumenkohlpüree
40 min