
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1060 g di acqua
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco
- 500 g di filetti di pesce bianco, senza pelle a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino di pepe nero in grani
- 1 cucchiaino di peperoncino in polvere
- 2 cucchiaini di cannella in polvere
- 4 cm di radice fresca di zenzero pelata
- 3 spicchi di aglio
- 2 - 4 peperoncini verdi freschi piccoli, privati dei semi a piacere
- 10 - 12 foglie di curry fresche
- 1 cucchiaio di pasta di tamarindo
- 100 g di crema di cocco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 foglie di pandano (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 213 kcal / 896 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1hod. 5min
Pollo alla marocchina con cous cous
40min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Okonomiyaki
1hod.
Borscht
25min
Xerém di mais con tonno
40min
Riso Kashmiri
30min
Shepherd's Pie
2hod.
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6hod. 30min
Ala hodi (Patate al curry)
40min
Ramen giapponese
1hod. 40min
Pollo con salsa al curry
50min