
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla dorata in quarti
- 30 g di cipolla rossa in quarti
- 100 g di carota pelata e a pezzi
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 200 g di lenticchie verdi secche precedentemente ammollate
- 1 arancia, preferibilmente biologica
-
1
cucchiaino di radice fresca di zenzero grattugiata
nebo 1 cucchiaino di zenzero in polvere - 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 182 kcal / 761 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Tuk
- 5.5 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di miglio e tonno
55min
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25min
Bulgur alle verdure e menta
35min
Insalata di quinoa con melagrana e zucca
1hod.
Quinoa germogliata con verdure raw
51hod. 25min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1hod.
Insalata di quinoa e lenticchie
35min
Insalata di quinoa colorata
35min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1hod. 5min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50min