Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di acqua
- 3 cucchiaini di dado per brodo vegetale
- 10 g di zenzero, radice fresca, sbucciata e a pezzi
- 10 - 15 g di alga kombu a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di funghi shiitake secchi
- 200 g di tofu a cubetti (2 cm)
- 2 cucchiai di salsa di soia
- ½ - 1 cucchiaio di Tabasco (volitelně)
- ½ lime, il succo
- 150 g di cavolo nero a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di spaghettini cinesi, tipo noodles, di tipo soba
- 70 - 80 g di miso
- 50 g di cipollotti puliti e a pezzi (5 mm)
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- ½ cucchiaino di semi di sesamo neri
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1619 kJ / 287 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 30.4 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie all'indiana
35 Min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 Std. 20 Min
Ramen giapponese
1h 40min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Samosas di verdure
1 Std. 10 Min
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Noodle di soba con tofu
35 Min
Chicken Ramen
14sa 40 dk
Ramen (vegan)
1 Std. 50 Min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min