Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di acqua
- 3 cucchiaini di dado per brodo vegetale
- 10 g di zenzero, radice fresca, sbucciata e a pezzi
- 10 - 15 g di alga kombu a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di funghi shiitake secchi
- 200 g di tofu a cubetti (2 cm)
- 2 cucchiai di salsa di soia
- ½ - 1 cucchiaio di Tabasco (volitelně)
- ½ lime, il succo
- 150 g di cavolo nero a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di spaghettini cinesi, tipo noodles, di tipo soba
- 70 - 80 g di miso
- 50 g di cipollotti puliti e a pezzi (5 mm)
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- ½ cucchiaino di semi di sesamo neri
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1619 kJ / 287 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 30.4 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min
Zuppa di tofu e verdure
50 min
Riso Kashmiri
30min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Zuppa di miso con verdure
30min
Ramen (vegan)
1h 50min
Noodles con verdure al curry
35min
Chili di tofu (vegan)
1h
Cavolfiore tikka masala
30min
Hummus di ceci
9h 20min
Lenticchie all'indiana
35min