Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di acqua
- 3 cucchiaini di dado per brodo vegetale
- 10 g di zenzero, radice fresca, sbucciata e a pezzi
- 10 - 15 g di alga kombu a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di funghi shiitake secchi
- 200 g di tofu a cubetti (2 cm)
- 2 cucchiai di salsa di soia
- ½ - 1 cucchiaio di Tabasco (volitelně)
- ½ lime, il succo
- 150 g di cavolo nero a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di spaghettini cinesi, tipo noodles, di tipo soba
- 70 - 80 g di miso
- 50 g di cipollotti puliti e a pezzi (5 mm)
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- ½ cucchiaino di semi di sesamo neri
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1619 kJ / 287 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 30.4 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pad thai
45min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min
Zuppa di miso con verdure
30min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1h 15min
Curry vegetariano
35min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5 min
Ramen
14h 30min
Ramen (vegan)
1h 50 min.
Zuppa di tofu e verdure
50min
Cavolfiore tikka masala
30min