Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite
- 2 dientes de ajo
- 200 g de vino blanco
- 2 pastillas de caldo de ave
- 2 magrets de pato con piel sin hueso (500-600 g) cortados en trozos de 3 cm
- 100 g de chorizo en rodajas
- 100 g de dados de beicon
- 800 g de agua
- 350 g de arroz blanco de grano largo
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2774 kJ / 663 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 46.6 g
- Tuk
- 41.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz cremoso con calabacín y langostinos
1 Std.
Tortiglioni con salchichas y setas
35min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Fideuá con carne (HESTAN CUE)
30 min
Risotto con alcachofas y huevas ahumadas
25 min
Menú: Boeuf bourguignon y bizcocho de limón
2h 40 min
Tallarines con salsa de maíz a la vainilla y vieiras
45 Min
Feijoada de pulpo (Portugal)
1 Std. 30 Min
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
2 godz. 30 min
Carbonade flamande (Bélgica)
1 Std. 40 Min
Arroz con beicon, habas y judías verdes
40 Min
Estofado de ternera con tortellini
1 Std.