Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite
- 2 dientes de ajo
- 200 g de vino blanco
- 2 pastillas de caldo de ave
- 2 magrets de pato con piel sin hueso (500-600 g) cortados en trozos de 3 cm
- 100 g de chorizo en rodajas
- 100 g de dados de beicon
- 800 g de agua
- 350 g de arroz blanco de grano largo
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2774 kJ / 663 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 46.6 g
- Tuk
- 41.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50min
Garbanzos con chistorra
40 min
Risotto con setas y uvas
50min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Lentejas con setas y morcilla
3h
Bacalao mechado con chorizo y alubias
30 min
Francesinha
2 Std. 10 Min
Arroz con atún, espinacas y judías rojas
25min
Arroz cremoso con gorgonzola y aguacate
35min
Riñones de ternera a la mostaza antigua
2h
Croquetas de salchicha con ensalada de alubias y tomates
8 godz. 30 min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 min