![Caldeirada de peixe Caldeirada de peixe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BA2DE256-5708-44BC-892C-55667A21B580/Derivates/b5c1cabe-ef07-467b-b5b8-3a5a175f8378.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 100 g de pimiento rojo cortado en tiras
- 1 cucharadita de pimentón
- 225 g de caldo de pescado
- 2 hojas de laurel secas
- 500 g de patatas (en rodajas de 3-4 mm)
- 800 g de lomos de rape sin piel ni hueso (en dados de 3-4 cm)
- 75 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30min
Bacalao con berza y garbanzos
50 Min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 Min
Merluza a la gallega
40min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35 Min
Caldo gallego exprés
30min
Alubias con bacalao
30min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Vieiras "Rias baixas"
1 Std. 10 Min
Arroz con rape y gambas
30min