Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 100 g de pimiento rojo cortado en tiras
- 1 cucharadita de pimentón
- 225 g de caldo de pescado
- 2 hojas de laurel secas
- 500 g de patatas (en rodajas de 3-4 mm)
- 800 g de lomos de rape sin piel ni hueso (en dados de 3-4 cm)
- 75 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza a la gallega
40min
Marmitako para dos
30min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50min
Marmitako de pulpo
40min
Marmitako de caballa
50min
Caldereta de dorada
40min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Congrio con garbanzos a la marinera
45min
Guiso marinero con patatas
45min
Guiso de verduras con caballa
30min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Arroz con rape y gambas
30min