Kompatibilní verze
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 rametto di timo fresco
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 5 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di sale grosso
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 40 g di vino bianco secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 orate eviscerate e pulite e private della pelle da ambo i lati (300 g cadauna circa)
- 350 g di patate a fettine (2-3 mm circa)
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1177.8 kJ / 281.5 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35 Min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Orata al sale
40 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Pesce spada al salmoriglio
5 min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min