Kompatibilní verze
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 rametto di timo fresco
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 5 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di sale grosso
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 40 g di vino bianco secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 orate eviscerate e pulite e private della pelle da ambo i lati (300 g cadauna circa)
- 350 g di patate a fettine (2-3 mm circa)
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1177.8 kJ / 281.5 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce spada all'arancia
40 min
Orata al sale
40 min
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Salmone al cartoccio
35 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min