
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 20 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di funghi champignon interi, puliti
- ½ cucchiaino di timo secco
- ½ cucchiaino di origano secco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco tritato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 207 kcal / 866 kJ
- Protein
- 5.1 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peperoni ripieni di carne
1hod. 20min
Porcini al funghetto
50min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Pollo ai peperoni
1hod. 5min
Pollo in umido ai funghi
50min
Uova al funghetto
40min
Broccoli e salsiccia
30min
Funghi champignon ripieni
1hod. 5min
Spinaci filanti
40min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Fegato alla veneziana
35min
Peperoni in agrodolce
30min