Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 20 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di funghi champignon interi, puliti
- ½ cucchiaino di timo secco
- ½ cucchiaino di origano secco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco tritato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50min
Spinaci filanti
40 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Uova strapazzate ai funghi e guanciale
30 min
Melanzane trifolate
40 Min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Funghi insaporiti (300 g)
25 min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Broccoli stufati
40 Min
Uova al funghetto
40 Min
Patate novelle al burro e erbe
50min
Porcini al funghetto
50min