Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 20 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di funghi champignon interi, puliti
- ½ cucchiaino di timo secco
- ½ cucchiaino di origano secco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco tritato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinaci filanti
40min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Melanzane trifolate
40min
Porcini al funghetto
50min
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25min
Uova al funghetto
40min
Salsiccia e cardoncelli
55 Min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Straccetti di seitan ai funghi
30min
Fave al guanciale
35 Min
Contorno di zucchine e mais
35 Min
Polpette di funghi alla siciliana
50min