Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 20 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 450 g di funghi champignon interi, puliti
- ½ cucchiaino di timo secco
- ½ cucchiaino di origano secco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 75 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco tritato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di zucchine e mais
35min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Spinaci filanti
40min
Broccoli e salsiccia
30min
Melanzane ripiene light
1h
Uova al funghetto
40min
Carciofi in agrodolce
30min
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4h 15min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25min
Pollo in umido ai funghi
50 min
Pollo, pancetta e olive
35min