Kompatibilní verze
Pasta de lenteja roja con espinacas, tomates secos y nueces
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de queso manchego en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 4 - 5 dientes de ajo
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 3 cucharaditas de sal
- 350 g de pasta seca de lenteja roja
- 100 g de tomates secos en aceite (escurridos y cortados en trozos)
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de nueces peladas troceadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2429 kJ / 581 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 30.7 g
- Vláknina
- 14.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuscús especiado de verduras
30 min
Arroz con brócoli, atún y aguacate
30 min
Ensalada templada de quinoa con batatas asadas y granada
30 min
Quinoa con verduras al vapor (sin gluten)
30 min
Ensalada de garbanzos con tofu
25 min
Pasta de lenteja roja con berenjena asada y langostinos
1h 15min
Ensalada de quinoa con tofu
45 min
Ensalada de quinoa y judías blancas con vinagreta de cúrcuma
30 min
Pasta con pesto de aguacate y nueces
15 Min
Ensalada de quinoa con verduras y hierbas
30 min
Curry de batatas y brócoli
20 min
Ensalada de quinoa con calabacín y zanahoria
1 godz. 30 min