Kompatibilní verze
Pasta de lenteja roja con espinacas, tomates secos y nueces
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de queso manchego en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 4 - 5 dientes de ajo
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 3 cucharaditas de sal
- 350 g de pasta seca de lenteja roja
- 100 g de tomates secos en aceite (escurridos y cortados en trozos)
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de nueces peladas troceadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2429 kJ / 581 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 30.7 g
- Vláknina
- 14.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta con pesto de aguacate y nueces
15 min
Pasta integral con salsa de pimientos y almendras
50min
Quinoa con verduras al vapor (sin gluten)
30 min
Noodles con judías verdes
30 min
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1 Std.
Pasta de lenteja roja con berenjena asada y langostinos
1 Std. 15 Min
Mini poke bowls vegetarianos
40 Min
Espaguetis integrales con salsa de aguacate
15 min
Ensalada de quinoa y judías blancas con vinagreta de cúrcuma
30 min
Tortiglioni "alla Norma" para dos
30 min
Zoodles con boloñesa rápida de lentejas
15 min
Espaguetis integrales con salsa de aguacate
15 min