Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 berenjena en dados de 2 cm
- 2 cucharaditas de sal
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para saltear la berenjena)
- 1 diente de ajo
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de azúcar
- 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas) limpias, secas y troceadas con la mano
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- agua
- 200 g de tortiglioni
- 50 g de queso ricota desmenuzado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2357 kJ / 564 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 81.8 g
- Tuk
- 18.6 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Sodík
- 1778.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada italiana de pasta con pesto
35min
Wrap de salmón ahumado
10 min
Penne rigate con setas para dos
25 min
Pasta "alla Norma"
50min
Plumas con pesto de alcachofa y berenjenas salteadas
30 min
Ensalada tzatziki con pasta integral
35min
Tortiglioni en ensalada de moje murciano
30 min
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30 min
Poke de bulgur con judías rojas y atún (Cocción de arroz)
45 min
Pasta con pesto de aguacate y nueces
15min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35min
Penne alla puttanesca
20 min