
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 300 - 400 g Erdäpfel, festkochend geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 120 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen halbiert
- 90 g Butter in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼
TL Macis
nebo 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen - 2 TL Majoran, getrocknet
- 500 g Blutwurst ohne Haut, in Stücken (4 cm)
- 1 Ei verquirlt
- 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 318 kcal / 1331 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 473 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1hod. 20min
Wurstknödel
1hod. 20min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1hod. 5min
Paprikahendl
1hod.
Fiakergulasch
2hod. 15min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1hod. 10min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1hod. 40min
Gefülltes Brathenderl
1hod. 45min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1hod. 50min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min