Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 300 - 400 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 90 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼
TL Macis
nebo 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen - 2 TL Majoran, getrocknet
- 500 g Blutwurst, ohne Haut, in Stücken (4 cm)
- 1 Ei, verquirlt
- 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1331 kJ / 318 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 473 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Paprikahendl
1h
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Wurstknödel
1h 20min
Fiakergulasch
2h 15 min.
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1h 30min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min