Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 Stängel Dille, frisch, Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 400 g Gurken, entkernt, in Stücken
- 1 TL Salz
- 150 g griechisches Joghurt (10% Fett)
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Zitronensaft
- ½ TL Estragonsenf
- 100 g Räucherforellenfilets, entgrätet, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 354 kJ / 85 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 621 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salat Nicoise
40 Min
Spinatsalat mit Rhabarber und Erdbeeren
20 Min
Salat mit Speck und Apfel
20 Min
Garnelensalat mit Kiwi
15 Min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 Std.
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 Min
Karotten-Gurken-Salat
15 Min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 Min
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1 Std.
Lauwarmer Avocado-Ei-Aufstrich
20 Min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 Min