Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser
- 6 Eier (Größe M)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 70 g Weißwein, trocken
-
1
EL Estragon, frisch, gehackt
nebo ½ EL Estragon, getrocknet - 100 g Schlagobers
- 6 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 EL Dijon-Senf
- 1 EL körniger Senf
- ¼ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Tatare
15min
Salat Nicoise
40 λεπτ.
Amerikanisches Blue Cheese Dressing
5 Min
Kernölmayonnaise
10 Min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Blunzenpackerl
50 Min
Negroni
5 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2h 10 min
Crêpes Suzette
50 Min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min