
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser
- 6 Eier (Größe M)
- 60 g Schalotten halbiert
- 70 g Weißwein, trocken
-
1
EL Estragon, frisch gehackt
nebo ½ EL Estragon, getrocknet - 100 g Schlagobers
- 6 Stängel Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
- 20 g Butter in Stücken
- 1 EL Dijon-Senf
- 1 EL körniger Senf
- ¼ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 189 kcal / 793 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Slow Cooking Rotweinbirnen
5hod.
Pavlova mit Früchten
3hod. 50min
Gefüllte Tomaten
50min
Blueberry Frozen Yoghurt
5min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2hod. 15min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1hod. 40min
Olivenbutter
1hod. 5min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25min
Caesar Salad mit Huhn
50min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35min
Vitello tonnato sous-vide
4hod. 30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min