Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser
- 6 Eier (Größe M)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 70 g Weißwein, trocken
-
1
EL Estragon, frisch, gehackt
nebo ½ EL Estragon, getrocknet - 100 g Schlagobers
- 6 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 EL Dijon-Senf
- 1 EL körniger Senf
- ¼ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steirischer Rindfleischsalat
1h
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Glasierte Babykarotten
25 min
Artischocken sous-vide
50 min
Coq au vin
3 Std.
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1u. 50min
Blunzenpackerl
50 min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 min
Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce
35 min
Garnelensalat mit Kiwi
15min
Smoky Aioli
15min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2h