Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g durchwachsener Selchspeck, in Stiften bzw. Scheiben (5-7 mm)
- 800 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen
- 30 g Schmalz
- 300 g Karotten
- 200 g passierte Tomaten
- 1 Gewürznelke
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 250 g Bratwürste, roh, in Stücken (2-3 cm, siehe Tipp)
- 300 g weiße Bohnen, aus der Dose, gewaschen und abgetropft
- ½ Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2555 kJ / 610 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geröstete Leber
30 Min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Coq au vin
3h
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2 Std. 45 Min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 Min
Boeuf Bourguignon
2 Std. 45 Min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3u. 40min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 Std. 5 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Salzburger Bierfleisch
6h 50min
Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse
1 Std.
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40min