
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen halbiert
- 100 g durchwachsener Selchspeck in Stiften bzw. Scheiben (5-7 mm)
- 800 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen
- 30 g Schmalz
- 300 g Karotten
- 200 g passierte Tomaten
- 1 Gewürznelke
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 250 g Bratwürste, roh in Stücken (2-3 cm, siehe Tipp)
- 300 g weiße Bohnen, aus der Dose gewaschen und abgetropft
- ½ Bund Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 610 kcal / 2555 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 46 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1hod. 40min
Mediterraner Oktopuseintopf
1hod. 30min
Boeuf Bourguignon
2hod. 45min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1hod. 5min
Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse
1hod.
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9hod.
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35min
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1hod. 15min
Asiatisches Schmorfleisch
2hod. 30min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Boef Stroganoff
50min