Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked rice, refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli, cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum, cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs,fried, to serve
- prawn crackers, to serve
- 20 g fried shallots
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2014.3 kJ / 481.4 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1205.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creamy miso mushroom udon
45 min
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Madurese chicken satay
1h 30min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Ginger Fried Rice
15min
Chilli with rice
50 min
Krispy fried chicken
25 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Indonesian white spice paste
35 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Freeform basic bread
1sa 35 dk