Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked rice, refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli, cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum, cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs,fried, to serve
- prawn crackers, to serve
- 20 g fried shallots
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2014.3 kJ / 481.4 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1205.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creamy beef curry
1h 15min
Beef stew with gnocchi
3ωρ. 15 λεπτ.
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Madurese chicken satay
1h 30min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Chilli with rice
50 Min
Indonesian white spice paste
35min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Beef and cashew nut yellow curry
25min