Zařízení & příslušenství
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves15 g
-
eschalot25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef mince140 g
-
chicken thigh fillet or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked rice refrigerated overnight (see Tips)400 g
-
fresh red bird's eye chilli cut in thin slices15 g
-
kecap manis50 g
-
choi sum cut in pieces (approx. 5 cm)50 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
eggs fried, to serve4
-
prawn crackers to serve
-
fried shallots20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1205.6 mg
Protein
21.9 g
Kalorie
2014.3 kJ /
481.4 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
40.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indonesian
13 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Madurese chicken satay
1hod. 30min.
Cheesy Spiralized Potato Pancakes
40min.
Indonesian white spice paste
35min.
All in one bowl bolognese
40min.
Creamy chicken curry and rice
45min.
Traditional Fried Rice
20min.
Madurese Chicken Satay
1hod. 30min.
Mee Goreng Mamak
20min.
Sambal Petai Fried Mee
20min.
Creamy chicken and broccoli pasta
30min.
Hainanese chicken and rice
1hod. 50min.
Curry Mee
30min.