Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked rice, refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli, cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum, cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs,fried, to serve
- prawn crackers, to serve
- 20 g fried shallots
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2014.3 kJ / 481.4 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1205.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Indonesian yellow spice paste
40min
Indonesian white spice paste
35min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
15-minute noodles
15min
All in one bowl bolognese
40min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Creamy chicken curry and rice
45min
Chinese-style chicken
25min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
JJ's 2-step chicken curry
45min