Zařízení & příslušenství
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves15 g
-
eschalot25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef mince140 g
-
chicken thigh fillet or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked rice refrigerated overnight (see Tips)400 g
-
fresh red bird's eye chilli cut in thin slices15 g
-
kecap manis50 g
-
choi sum cut in pieces (approx. 5 cm)50 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
eggs fried, to serve4
-
prawn crackers to serve
-
fried shallots20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1205.6 mg
Protein
21.9 g
Kalorie
2014.3 kJ /
481.4 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
40.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indonesian
13 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min.
Beef Rendang
1hod. 35min.
Madurese chicken satay
1hod. 30min.
Indonesian white spice paste
35min.
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min.
Kam Heong Chicken
1hod. 20min.
Nasi Goreng Kampung
40min.
Ayam Paprik
30min.
Mee Goreng Mamak
20min.
Sri Lankan red beef curry with rice
1hod. 40min.
Ayam Masak Kicap
40min.
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min.