Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g de caldo de verduras
nebo 500 g de agua - 250 g de hojas de espinaca frescas
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 100 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de berenjena con piel en trozos
- 200 g de calabacín con piel en trozos
- 50 g de zanahoria en rodajas (volitelně)
-
100
g de ramilletes de brócoli
nebo 100 g de ramilletes de coliflor - 1 tomate maduro pelado y en trozos (aprox. 150 g)
- 100 - 150 g de agua (para alcanzar 800 g de líquido)
-
2
corazones de alcachofa frescos en cuartos
nebo 8 trozos de alcachofas congeladas en cuartos - 1 sobre de hebras de azafrán
- 300 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1186 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 43.5 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
30 Min
Risotto de kale y espárragos
30 Min
Risotto vegetariano
25 Min
Guiso de setas y tofu
30 Min
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
2 Std. 30 Min
Risotto integral de espárragos y puerros
1 Std.
Guiso de quinoa, calabaza y calabacín
30 Min
Tallarines con calabacín, menta y limón
20 min
Crema de judías blancas con espinacas
30 Min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 Min
Sopa de yogur con garbanzos
40 Min
Curry de garbanzos y verduras
25 Min