Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 folhas de acelga (600 g aprox.)
- 20 g pão de véspera cortado em pedaços
- 5 g salsa
- 70 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 50 g arroz agulha
- 100 g cebola
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g fiambre cortado em cubos
- 30 g noz em metades, mais q.b. p/ guarnecer
- 6 uvas s/ grainhas cortadas ao meio (80 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1221 kJ / 292 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho de tomate e melancia
5 menit
Creme de beterraba e maçã
40 dk
Creme de beterraba com laranja
40 dk
Salada búlgara (Shopska) - TM5
15 Min
Sopa de beterraba com tostas gourmet
50 dk
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1h 50min
Gaspacho de beterraba
50 dk
Tarte de espargos
1sa
Húmus de favas
25 min
Salada de trigo sarraceno com camarão, agrião e laranja
30 Min
Sopa fria de tomate e pêssego
40 dk
Creme de curgete e kale
45 dk