
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 folhas de acelga (600 g aprox.)
- 20 g pão de véspera cortado em pedaços
- 5 g salsa
- 70 g azeite mais q.b. p/ untar
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 50 g arroz agulha
- 100 g cebola
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g fiambre cortado em cubos
- 30 g noz em metades mais q.b. p/ guarnecer
- 6 uvas s/ grainhas cortadas ao meio (80 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 292 kcal / 1221 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche de trigo sarraceno e cogumelos
6hod.
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1hod.
Queijo de amêndoa
6hod. 15min
Batatas recheadas com soja, espinafres e pinhões
1hod. 20min
Polenta com cogumelos e espinafres
35min
Mousse de matcha e hortelã
4hod.
Polvo com creme de curgete
1hod. 5min
Mini pizas de beringela
55min
Bacalhau com puré de ervas e coulis de pimentos
1hod.
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2hod. 10min
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15min