Embrulhos de acelga com fiambre e arroz

Embrulhos de acelga com fiambre e arroz

4.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 doses

Suroviny

  • acelga (600 g aprox.)
    12 folhas de
  • pão de véspera cortado em pedaços
    20 g
  • salsa
    5 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    70 g
  • água
    1000 g
  • caldo de carne caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de carne
  • arroz agulha
    50 g
  • cebola
    100 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • fiambre cortado em cubos
    100 g
  • noz em metades mais q.b. p/ guarnecer
    30 g
  • uvas s/ grainhas cortadas ao meio (80 g aprox.)
    6

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 5 g
Kalorie 1221 kJ / 292 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...