Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 folhas de acelga (600 g aprox.)
- 20 g pão de véspera cortado em pedaços
- 5 g salsa
- 70 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 50 g arroz agulha
- 100 g cebola
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g fiambre cortado em cubos
- 30 g noz em metades, mais q.b. p/ guarnecer
- 6 uvas s/ grainhas cortadas ao meio (80 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1221 kJ / 292 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feta vegan em azeite e ervas
1h 10min
Risoto de cogumelos com tofu tostado
30 Min
Copinhos vegan de gelado de manteiga de amendoim e banana
6h 30min
Buddha bowl com tempeh e molho de amendoim
1h
Beringela em molho de coco e amendoim com arroz basmati
30 Min
Creme de ervilhas com lulas e tomate
50 Min
Poke vegetariano
50 Min
Brownies vegan
8 godz.
Salmorejo
25 Min
Lasanha de abóbora e couve
1 Std. 25 Min
Sopa de beterraba
5 Min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1h