Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dente de alho
- 100 g chalota
- 30 g azeite
- 350 g nabo s/ casca, cortado em pedaços
- 600 g tupinambo s/ casca, cortado em pedaços
- 1 c. chá de curcuma em pó
- 600 g água
- ½ c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro (ver dica)
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 1000 g mexilhão fresco e limpo
- 150 g natas
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó
- Cebolinho picado q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 955.1 kJ / 228.3 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 437.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Húmus de aproveitamento de legumes
10 Min
Salada mista com chucrute - TM6
15min
Creme de ervilhas com crème-fraîche e presunto estaladiço
1h
Preparado em pó para sopa rápida
10 Min
Sopa de alho-francês e cheddar gratinado
50 Min
Iogurte gelado de manga, lima e coco
10 Min
Sopa vegan de cogumelos, alho-francês e arroz com pão torrado
45min
Creme de couve-flor com floretes assados
45min
Mochis com recheio de gelado (Mochi aisukurimu)
1h
Vulcões com recheio de limão carilado
3ωρ.
Pastel risoto em cama de espuma de morango
1h 30min
Sopa de lentilhas, grão-de-bico e kale
1h 30min