Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 coxas de pato c/ pele e c/ osso (900 g aprox.)
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 1 ½ c. chá de sal
- 4 pés de estragão
- 6 nabos pequenos, cortados em pedaços (350 g aprox.)
- 12 rabanetes (200 g aprox.)
- ½ laranja (raspa e sumo)
- 10 g amido de milho
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3263 kJ / 781 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 73 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Borrego mediterrânico
10 Std.
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1 Std. 40 Min
Pato confitado
20h
Frango com alho e uvas
2 Std. 10 Min
Carne guisada com bolinhos de pão a vapor e couve roxa
Žádné hodnocení
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8 Std. 45 Min
Escabeche de pernil - TM5
10 Std.
Frango com molho tandoori
5 godz.
Bife com manteiga de ervas
2h 15min
Peito de pato com molho de laranja
2 Std. 20 Min
Frango com cogumelos em vinho tinto
45min
Guisado de vitela coberto
3 Std. 30 Min