Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g dried navy beans (see Tips)
- water, for soaking
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3294.3 kJ / 784.4 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 59.4 g
- Tuk
- 442.4 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 19.1 g
- Sodík
- 1915 mg
Alternativní recepty
Sweet and sour tempeh
50min
Vegetable chilli
50min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 Std. 15 Min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Vegan moussaka
1h 50 min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Mushroom stroganoff
20 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Vegetable pilaf
1h
Pasta primavera
1h