Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g pig’s tail, cut in pieces (3 cm)
- 150 g chicken feet, claws removed
- 1850 g water
- 150 g black beans, soaked for 1 hour
- 20 g Chinese ham, cut in slices
- 6 Hokkaido scallops, rinsed
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 461 kJ / 110 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 394 mg
Alternativní recepty
White Radish Pork Rib Soup
3h
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1ωρ. 5 λεπτ.
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 Min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1sa 20 dk
Pumpkin Chicken Brown Rice
50 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk