
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 11 oz pork tenderloin cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tsp vegetable oil
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz rice wine
- 5 ½ oz water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 331.4 kcal / 1386.6 kJ
- Protein
- 34.1 g
- Tuk
- 10.3 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Sodík
- 1252.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sweet and sour pork ribs
40min
Egg Tarts
50min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min
Taiwanese traditional Pork floss
1hod. 40min
Salted Fish Pork Belly
30min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Homemade Soy Milk
35min