Zařízení & příslušenství
Taiwanese Traditional Meat Floss
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
2 portions
Suroviny
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 1 in.)11 oz
-
vegetable oil2 tsp
-
soy sauce1 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
-
rice wine½ oz
-
water5 ½ oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1252.5 mg
Protein
34.1 g
Kalorie
1386.6 kJ /
331.4 kcal
Tuk
10.3 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
2.2 g
Sacharidy
22.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Then. Now. Always.
16 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Sesame Crème
10min.
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min.
Mapo tofu
15min.
Sweet and sour pork ribs
40min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.
Homemade Soy Milk
35min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.