![Taiwanese Traditional Meat Floss Taiwanese Traditional Meat Floss](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD2B015E-8301-467E-9352-05E03AE27ED7/Derivates/610a00a7-84b6-41fc-b41b-75f9b30ca157.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 11 oz pork tenderloin, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tsp vegetable oil
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz rice wine
- 5 ½ oz water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1386.6 kJ / 331.4 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 1252.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Yam Rice
45 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min