Zařízení & příslušenství
Taiwanese Traditional Meat Floss
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
2 portions
Suroviny
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 1 in.)11 oz
-
vegetable oil2 tsp
-
soy sauce1 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
-
rice wine½ oz
-
water5 ½ oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1252.5 mg
Protein
34.1 g
Kalorie
1386.6 kJ /
331.4 kcal
Tuk
10.3 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
2.2 g
Sacharidy
22.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Then. Now. Always.
16 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10hod. 25min.
Sesame Crème
10min.
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1hod. 5min.
Taiwanese traditional Pork floss
1hod. 40min.
Sweet and sour pork ribs
40min.
Homemade Soy Milk
35min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Sous-Vide Drunken Chicken
2hod.