
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 11 oz pork tenderloin cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tsp vegetable oil
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz rice wine
- 5 ½ oz water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 331.4 kcal / 1386.6 kJ
- Protein
- 34.1 g
- Tuk
- 10.3 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Sodík
- 1252.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1hod. 50min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1hod. 30min
Taiwanese traditional Pork floss
1hod. 40min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2hod. 25min
Salted Fish Pork Belly
30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Authentic Meat Floss
1hod. 40min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min