Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 310 g Wasser, davon 210 g kalt
- 10 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz (7-9 g)
- 1 TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
- 100 g Butter, in Stücken
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Natron
- Sesam zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1610 kJ / 385 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Toastbrot
16h
Apfel-Weizensauerteig
48sa 20 dk
Mohnflesserl
14h 30min
Zwirbel-Graubrot
16h
Knusperspitze
5 godz. 30 min
Gerstenbackmalz
50h 50 min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Möhren-Körner-Brote
15h
Wurzelbrote, gefüllt
23 godz.
Schweizer Rustico
25h 20 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Wachauer Laberl
15h 20 min.