Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 310 g Wasser, davon 210 g kalt
- 10 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz (7-9 g)
- 1 TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
- 100 g Butter, in Stücken
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Natron
- Sesam zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1610 kJ / 385 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gerstenbackmalz
50u. 50min
Frühstückskipferl
17h 15 min
Brötchen
1h 40min
Toastbrot
16 Std.
Knusperspitze
5h 30min
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Mohnflesserl
14 Std. 30 Min
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14h
Kaisersemmeln
15 godz. 45 min
Sandwichtoast
18h
Laugenbrötchen
2h