
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů quinoy
- 150 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 50 gramů sušených rajčat scezených
- 50 gramů černých oliv, bez pecek scezených
- 100 gramů červené cibule na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 10 gramů olivového oleje
- 200 gramů máslových fazolí, konzervovaných scezených
- 1 čajová lžička sušeného oregana
-
2
polévkové lžíce čerstvé petržele nasekané
nebo 2 polévkové lžíce čerstvého koriandru nasekaného - olivový olej na pokapání
- 2 avokáda jen dužnina (cca 250 gramů)
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 375 kcal / 1572 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1h 10min
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min
Jáhlovo-maková kaše
20min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min
Houbovo-cizrnová směs
9h
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35min
Mexické fazole s krustou z polenty
1h
Indický čočkový dahl
30min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20min
Lilkové ragú s cizrnou
45min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h