![Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/791AC157-229F-4696-B93C-F75115B4A816/Derivates/0B24BE5C-8269-4D67-930A-558BB1C4D52B.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů quinoy
- 150 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 50 gramů sušených rajčat, scezených
- 50 gramů černých oliv, bez pecek, scezených
- 100 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 10 gramů olivového oleje
- 200 gramů máslových fazolí, konzervovaných, scezených
- 1 čajová lžička sušeného oregana
-
2
polévkové lžíce čerstvé petržele, nasekané
nebo 2 polévkové lžíce čerstvého koriandru, nasekaného - olivový olej, na pokapání
- 2 avokáda, jen dužnina (cca 250 gramů)
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1572 kJ / 375 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňové karbanátky se špaldou
1 Std. 40 Min
Kari bramborový salát
1 Std. 30 Min
Špaldová galette s červenou řepou
2 godz.
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30 Min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1h
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 Min
Fazolový burger (veganský)
1 godz. 20 min
Polenta se špenátem a sýrem
1h
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
50 Min
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35 min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1h
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 Min