Zařízení & příslušenství
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů quinoy
-
150 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
50 gramů sušených rajčat scezených
-
50 gramů černých oliv, bez pecek scezených
-
100 gramů červené cibule na čtvrtky
-
1 stroužek česneku
-
10 gramů olivového oleje
-
200 gramů máslových fazolí, konzervovaných scezených
-
1 čajová lžička sušeného oregana
-
2 polévkové lžíce čerstvého koriandru, nasekaného2 polévkové lžíce čerstvé petržele nasekané
-
olivový olej na pokapání
-
2 avokáda jen dužnina (cca 250 gramů)
-
2 čajové lžičky citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8 g
Kalorie
1572 kJ /
375 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
11 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Buď fit!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min.
Mexické fazole s krustou z polenty
1hod.
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1hod. 20min.
Veganský nářez na způsob sýra
6hod. 40min.
Veganský parmazán
15min.
Veganské brownies s batáty
1hod.
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min.
Quinotto s krevetami a chřestem
30min.
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min.
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1hod.
Kešu pomazánka s bylinkami
8hod. 10min.
Polenta se špenátem a sýrem
1hod.