
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů quinoy
- 150 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 50 gramů sušených rajčat, scezených
- 50 gramů černých oliv, bez pecek, scezených
- 100 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 10 gramů olivového oleje
- 200 gramů máslových fazolí, konzervovaných, scezených
- 1 čajová lžička sušeného oregana
-
2
polévkové lžíce čerstvé petržele, nasekané
nebo 2 polévkové lžíce čerstvého koriandru, nasekaného - olivový olej, na pokapání
- 2 avokáda, jen dužnina (cca 250 gramů)
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1572 kJ / 375 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňovo-čočková polévka
45min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Kašmírská rýže
30min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min
Quinoa tabouleh
12h 40min
Kokosový Dhal
20min
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35min
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1h 20min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35min
Polentová pizza
1h
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35min
Špaldová galette s červenou řepou
2h