Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 800 g d'aubergines, coupées en morceaux
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 20 g d'huile d'olive
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de cumin en poudre
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 5 brins de coriandre fraîche, hachés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 327.3 kJ / 78.2 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 412.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de fenouil
30min
Soupe de courgette et menthe
35min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30min
Velouté poivron rouge-citron vert
20 menit
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40min
Velouté de fenouil
50 menit
Velouté d'aubergine, fenouil et tomates fondantes, estragon et basilic
1 godz. 25 min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40min
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1h 10min