Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva)
- 250 g de cebolla en trozos (3-4 cm)
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 500 g de setas de cardo frescas en tiras de 2 cm (o setas de ostra)
- 1 cucharadita de pimentón
- 100 g de tomate frito
- 300 g de caldo de verduras
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 ramita de hierbabuena fresca (solo las hojas, picadas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 14.4 g
Alternativní recepty
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45min
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Estofado de berenjena picante
30min
Guiso de setas y tofu
30min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Curry vegano de berenjenas
50min
Chile sin carne
1h
Gurullos con calabaza y pimiento
35 Min
Shepherd's pie vegetariano con batatas
1h
Curry vegano con tofu
30min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Coliflor tika masala
30min